20 Ocak 2012 Cuma

WORLD ART DAY APRIL 15 THE BIRTHDAY OF LEONARDO DA VINCI..






Değerli dostum,
Her haber "kötü" olacak değil ya!
"Sevgililer günü, Anneler günü, babalar günü, kadınlar günü, barış günü, tiyatro günü derken, artık "Dünya sanat Günü" de var!
Nisan 2011 de Guadalajara'da yapılan AIAP Dünya Genel Kurulu'nda, UPSD'nin teklifiyle Leonardo da Vinci'nin doğum günü olan 15 Nisan, "World Art Day" (WAD) yani "Dünya Sanat Günü"  ilan edildi. Altta daha önce belki görmüş olabileceğiniz ingilizce basılmış World Art Day broşürünün pdf format'ı var. 
Sizden ricam, bu önemli günü Türkiye ve Dünya'ya tanıtmak için bu pdf formatlı tanıtım broşürünü mümkün olduğu kadar çok sanatçıya, sanatsevere, yurtdışından tanıdığınız (başta sanatsever, sanatçı ve sanat kurumu olmak üzere) dostlarınıza yollamanız.
UPSD, organize edeceği değişik aktiviteleri ilerleyen süreçte kamuoyuna duyuracak. Bu önemli ve tarihi girişimin ilk fikrinin Türkiye'nin sanatçı örgütlenmesi olan UPSD den çıkmış olması, çok önemli ve sizlerden bu projeye sahip çıkmanızı ve bu bilgiyi mümkün olan en farklı noktalarda bulunan dostlarınıza ulaştırmanızı rica ediyoruz. Türkiye hakkında yurt dışında süreklı gelişen negatif imajlara karşı da etkili olacak bu girişimi destekleyerek bu projeye katkı verirseniz mutlu olurum. Sevgi ve saygılarımla, teşekkürlerimle. Bedri Baykam








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.