27 Mayıs 2011 Cuma

1 NUMARALI WOZNIACKI ELENDI..

Roland Garros!'ta tek bayanlarda bir numarali favori caroline Wozniacki' slovak raket Daniela hantuchova'ya 6-1, 6-3 yenilerek elendi ve boylece ilk ciddi surpriz sonuc alindi. Son aylarda guzelligi kadar yukselen form grafigi ile dikkat ceken tecrubeli raket, dunya 1 numarasina karsi mukemmel bir mac cikarirken, kendi oyununun olgunluk donemine artik yaklastigini gosterdi.
Yine bayanlarda gecen yilin sampiyonu Italyan Schiavone, Cinli Peng e karsi 6-3, 2-1 ondeyken rakibi maci birakinca 4. tura cikti. gecen yilin centilmen finalisti Avustralyali Stosur ise Arjantinli Dulko ya 6-4, 1-6, 6-3 luk setlerle kaybetti ve elendi.Son aylardaki basarilariyla dunya tenisinin yeni dikkat ceken ismi Alman Goerges ise fransiz Bartoli ye ilk seti almasina ragmen 3-6, 6-2, 6-4 maglup olmaktan kurtulamadi. her ne kadar Bartoli nin klasmani daha iyi gorunse de bu sonuc da bir surpriz oldu.

Tek erkeklerde fransizlarin Muhammed Ali ye olan benzerligi ile dikkt ceken 1 numarali teniscileri Jo-Wilfried Tsonga, ilk 2 seti 6-4 ve 7-6 aldiktan sonra, 3. set tie-break inde maca 2 puan yaklasti, ancak o oyunu Isvicreli Wawrinka 7-5 lik puanlarla ald. Son 2 seti de 6-2 ve 6-3 kazanan federer'in takim arkadasi mac boyu saglam geri oyunu ve sert backhandleriyle dikkat cekti. Cok direkt hata yapan ve ozellikle kisa toplarda zorluk ceken Tsonga bir cok hayranini hayal kirikligina ugratti. Bir diger fransiz Gasquet, brezilyali Bellucci yi 4 sette yenerken, Davis Cup takim arkadasi Monfils de Belcikali Darcis i 6-3, 6-4, 7-5 yenerek yoluna devam etti. Roger Federer sirp Tipsarevic e karsi macini 6-1, 6-4, 6-3 le kolay kazanirken, Marsel Ilhan i 5 sette yenen Ispanyol Garcia-lopez, Italyan Fognini ye karsi ilk seti 6-4 almasina ragmen diger setleri 6-3, 6-3, 6-1 kaybederek elendi.

1 yorum:

  1. djokovic de şu anda set vermek üzere.ister misiniz o da yenilsin.

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.